Είσοδος 0

Συνεργάτες MUAsΧονδράκη Εύα- M.U.S.T.


Το M.U.S.T. είναι ένα Σαλόνι Μακιγιάζ το οποίο έκανε την εμφάνιση του στο χώρο της ομορφιάς τον Μάιο του 2014.

Πρόκειται για μια καινοτόμο ιδέα στον συγκεκριμένο χώρο που στόχο έχει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.

 Έχοντας πάντα προγραμματίσει το ραντεβού σας , το M.U.S.T.  σας υποδέχεται καθημερινά από τις 06:00π.μ. κατανοώντας τις ανάγκες του πολυδιάστατου ρόλου της γυναίκας και σας βοηθά να ξεκινάτε τη μέρα σας όμορφη , γοητευτική και γεμάτη αυτοπεποίθηση από τις πρώτες πρωινές ώρες .Η εξυπηρέτηση είναι άμεση και αφορά γυναίκες κάθε ηλικίας οι οποίες σέβονται τον εαυτό τους και ξέρουν να τον επιβραβεύουν.

Πυρήνας της φιλοσοφίας του είναι η σωστή φροντίδα και περιποίηση με προϊόντα ομορφιάς από τις καλύτερες και διασημότερες εταιρείες καλλυντικών που εγγυώνται με τα ασφαλή συστατικά τους το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει διαρκής αμφίπλευρη αλληλεξάρτηση της εξωτερικής μας εμφάνισης με την ψυχολογία μας όπως και το  αντίστροφο. Πάνω σε αυτό το M.U.S.T. έρχεται σαν Σύμβουλος ομορφιάς της κάθε γυναίκας που δείχνει εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες του να αναδείξει στοιχεία που θα βελτιώσουν και δε θα αλλοιώσουν χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της  αναδεικνύοντας στοιχεία της εικόνας της.

Επιλέγει προϊόντα που ύστερα από έρευνα έχουν αποδείξει ότι ταιριάζουν στη φιλοσοφία του και προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς να έχει ιδιοτελής σκοπούς .Συμμετέχοντας δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς διοργανώνει εκδηλώσεις όπου είναι ιδανικές για να γίνει ευρύτερα γνωστή η νέα ''ΣΤΕΓΗ'' του μακιγιάζ .

Έρεισμα αυτής της προσπάθειας αποτελούν και όλες οι συνεργασίες που επιλέγει το M.U.S.T.

Τα φυτικά προϊόντα της εταιρείας SKINN ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του M.U.S.T. που επιδιώκει ένα Άριστο αποτέλεσμα.

Η συνεργασία μας επισφραγίζεται με αποκλειστική διάθεση προϊόντων, με διάφορες δράσεις και σεμινάρια προς επαγγελματίες του χώρου και με παρουσίαση των προϊόντων στο ευρύ κοινό.

Εύα Χονδράκη  Εύα Χονδράκη  Εύα Χονδράκη

Τα Αγαπημένα μου Skinn : Ορός Εξάλειψης των Ρυτίδων Περιμετρικά των Χειλιών / Κρέμα Άμεσου Γεμίσματος των Ρυτίδων των Ματιών / Hollywood Lip Palette: Velvet / Orchid Gel Canvas-Ready Treatment Primer

https://makeup-salon.gr/

-----------------------------------------------------------------------------------NewsLetter

Social Media

© 2024 skinn.gr | All rights reserved Designed + Developed by NetApps