Είσοδος 0

Εταιρεία 

Άνθρωποι:  Κορυφαίοι επαγγελματίες μακιγιέρ και αισθητικοί  

 Το παγκόσμιο προφίλ της SKINN είναι βασισμένο στη φιλοσοφία ότι το πιο σημαντικό στοιχείο ενός καλλυντικού είναι τα συστατικά του και το πώς επιδρούν  αυτά στην εμφάνιση και στις αισθήσεις αυτού που το χρησιμοποιεί.                             

    

Ο Dimitri James και η ομάδα του έχτισαν μια εταιρεία που επαυξάνει χωρίς συμβιβασμούς τα ενεργά συστατικά και μειώνει το κόστος της διαφήμισης δημιουργώντας έτσι έναν πολύ καλό συσχετισμό πραγματικής ποιότητας - τιμής για τους καταναλωτές.

 
 Συνεπής με αυτή τη φιλοσοφία της SKINN ο Dimitri James επέμενε να δημιουργήσει μια εταιρεία όπου ο πυρήνας της θα είναι οι επαγγελματίες μακιγιέρ, οι δερματολόγοι και οι αισθητικοί. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα έχουν τον τελευταίο λόγο σε όσα αφορούν το καλλυντικό προϊόν και όχι οι διαφημιστές στα τμήματα προώθησης που ενδιαφέρονται πρωτίστως για την δημιουργία επικοινωνιακών εικόνων παρά για την πραγματική αξία του προϊόντος. Επιλογή μας είναι επίσης να μην διατηρούμε πολυέξοδα καταστήματα σε ακριβές συνοικίες. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες μακιγιέρ, δερματολόγους και αισθητικούς παγκοσμίως. Αυτοί οι επαγγελματίες ακούνε και κατανοούν τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και εγγυώνται μια απευθείας σύνδεση μεταξύ των καταναλωτών και των εργαστηρίων μας στη Καλιφόρνια των Η.Π.Α.

Τόπος:  Το μοναδικό Lifestyle της Καλιφόρνια

 Η Καλιφόρνια είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιθυμητά μέρη στον κόσμο. Οι κυριότερες πτυχές της που γνωρίζει ο κόσμος είναι η κινηματογραφική βιομηχανία του Los Angeles (Hollywood), οι ατελείωτες παραλίες, τα θαλάσσια σπορ στον Ειρηνικό ωκεανό και η συνεχής ηλιοφάνεια κατά την διάρκεια του έτους. Ο κόσμος βλέπει τους κατοίκους της περιοχής αυτής υγιείς, αθλητικούς, φυσιολάτρες και χωρίς άγχος.  Επιβεβαιώνουμε αυτή την πραγματικότητα και τοποθετούμε τους εαυτούς μας σαν

- αρωγούς σε ένα χαλαρό τρόπο ζωής    

- καινοτόμους στις αισθητικές/δερματολογικές επεμβάσεις

- ειδικούς στα φυτικά συστατικά 

- ταλαντούχους ψυχαγωγούς         

- εξειδικευμένους στα ευεργετικά φυτά, βότανα και φρούτα της Καλιφόρνια και του Ειρηνικού ωκεανού

 Η Καλιφορνέζικη κληρονομιά προσφέρει σε εμάς έναν έξοχο τρόπο διαφοροποίησης από τους ανταγωνιστές μας.

Αυτό είναι και το δεύτερο σημαντικό στοιχείο της SKINN: H Καλιφορνέζικη κληρονομιά!

Η παγκόσμια εικόνα της Καλιφόρνια είναι βασισμένη σε τρεις πυλώνες:

 1) Ένα μοναδικό τρόπο ζωής – Lifestyle,

 2) Καινοτομία-πρωτοπορία, 

 3) Ψυχαγωγία.

 

 Και καθώς η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας παραμένει το μοναδικό ζητούμενο για την SKINN, η καλιφορνέζικη εικόνα τους απελευθερώνει μια συναισθηματική ποιότητα απαραίτητη για την δημιουργία σχέσεων μακράς διάρκειας με τους καταναλωτές. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας οι καταναλωτές μπορούν ελεύθερα και εύκολα να μένουν κοντά σε αυτή, την υψηλής έμπνευσης, εικόνα.

Προϊόν: Βέλτιστος συσχετισμός πραγματικής ποιότητας – τιμής

  Το τρίτο ουσιώδες στοιχείο της SKINN, και κάθε εταιρείας, είναι τα ίδια τα προϊόντα της. Θέλουμε οι καταναλωτές μας να γνωρίζουν πως δεν χρησιμοποιούμε τα πλεονεκτήματα ενός ενεργού συστατικού που είναι στη μόδα για να δημιουργήσουμε μια νέα γραμμή προϊόντων ούτε ότι έχουμε ένα μυστικό συστατικό που κάνει την διαφορά.

 Θέλουμε να είμαστε γνωστοί για το ότι δημιουργούμε προϊόντα που έχουν ένα απίστευτα μεγάλο αριθμό από ασφαλή φυσικά συστατικά άριστης ποιότητας.

 Κατ’ επέκταση να είμαστε αναγνωρίσιμοι για προϊόντα που α) αξίζουν τα χρήματά τους και β) είναι μεγάλης αποτελεσματικότητας.

Οι καταναλωτές δεν ενδιαφέρονται για τις διαφορές μεταξύ Υαλουρονικού οξέως Φυτικών μετάλλων, Κολλαγόνου και Ελαστίνης. Δεν μπορούν να πουν αν το ενεργό συστατικό Α προσφέρει περισσότερα ή είναι υψηλότερης αξίας από το ενεργό συστατικό Β. Αλλά κυρίως ενδιαφέρονται για τα ιδιαίτερα προβλήματα και τις ανάγκες της δικιάς τους επιδερμίδας και πόσο αποτελεσματικές λύσεις μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία.

 Διαφοροποιούμαστε από τους ανταγωνιστές μας προσφέροντας τον ανώτατο αριθμό ενεργών φυτικών συστατικών σε ένα αποδεκτό επίπεδο τιμών και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Την ίδια στιγμή μηδενίζουμε τα περιττά συμπληρωματικά συστατικά όπως είναι και το νερό και αποφεύγουμε τις εξεζητημένες συσκευασίες.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

 Μια επισκόπηση στα δεδομένα πωλήσεων την προϊόντων SKINN αποκαλύπτει σημαντικά, άνω του μέσου όρου, αποτελέσματα απόδοσης στις παρακάτω σχετικές κατηγορίες.

  1. Ρυθμός ανάπτυξης DPM σχεδόν 80% υψηλότερος από τον μέσο όρο
  2. Ρυθμός αναφοράς αρνητικού σχολίου ή επιστροφής προϊόντος 20% κατώτερος από τον μέσο όρο
  3. Αριθμός νέων πελατών το 2022 διπλάσιος από το μέσο όρο του ανταγωνισμού
  4. Περισσότεροι από τους μισούς ήδη υπάρχοντες πελάτες  παραμένουν 30% περισσότερο χρόνο στην υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης παραγγελίας.

 Dimitri James Εγκεκριμένα απο τον Ε.Ο.Φ.
Highly Concentrated
Παρασκευάζονται στο Los Angeles-U.S.A.
Cruelty Free

NewsLetter

Social Media

© 2024 skinn.gr | All rights reserved Designed + Developed by NetApps