Έλαιο Ελιάς



Olive Oil

Η ελιά προέρχεται από την λεκάνη της Μεσογείου και έχει γίνει γνωστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια για τα καλλυντικά οφέλη της στην επιδερμίδα. Όταν συμπυκνώνεται σε ένα έλαιο, ενυδατώνει σε βάθος και αναδομεί την επιδερμίδα. Είναι αξιοσημείωτα βαρυφορτωμένο με Υδροξυτυροσόλη, μια ισχυρή αντιοξειδωτική ένωση που δεν βρίσκεται σε άλλα έλαια, και που καθιστά το Ελαιόλαδο ιδιαίτερα ισχυρό και μοναδικό.


Βρίσκεται στα Παρακάτω Προϊόντα

© 2015 skinn.gr | All rights reserved Designed + Developed by NetApps